Ulërima e panik/ Momenti kur gazetarja e BBC bie në tokë pas shpërthimit gjatë intervistës live (VIDEO)

75

Shpërthimi i fuqishëm dje në Bejrut, që u bë lajm në mbarë botën, shkaktoi rreth 100 të vdekur dhe mijëra të plagosur.

Shpërthimi la shumë pasoja si materiale ashtu edhe në njerëz. Ndërkohë që ende nuk është dhënë versioni zyrtar i shkakut të shpërthimit.

Forca e shpërthimit ishte aq e madhe sa gazetarja përfundoi në tokë.