Tatuazhe në trup për të mos u rrëmbyer si skllave seksi

655
Gratë e fisit ‘Tharu’ kanë deformuar trupin e tyre me tatuazhe në mënyrë që të mos rrëmbehen si skllave seksi.
Ligji i popullit të tyre ka qenë se vajzat e bukura duhet të bënin piktura të ndryshme pasi mbretërit nuk i preferonin.
Fotografi Omar Reda ka treguar rreth tyre pasi vizitoi qytetin Chitwan dhe pyeti shumë gra për tatuazhet që në kohë të hershme.
“Për të ndaluar abuzimet, trendi filloi që vajzat të deformonin veten e tyre dhe të dukeshin të shëmtuara në sytë e meshkujve të mbretërisë,” – tha ai për Dailymail.
Sigal