Siri, Vritet një nga liderët e ISIS nga sulmet ajrore amerikane

395
Një sulm ajror në Siri ka vrarë një nga udhëheqësit e lartë të Shtetit Islamik, i cili ka qenë përgjegjës në transportimin e luftëtarëve dhe armëve nga Libia në Siri, lajmëroi Pentagoni .
Ngjarja ka ndodhur sot më 3 korrik, kur udhëheqësi Tariq bin Tahar nga Tunizia, sëbashku me një tjetër luftëtar u qëlluan nga ajri.
Gjatë operacionit nuk pati raportime për viktima të tjera civile
Zyrtarët nuk ishin të autorizuar për ta diskutuar operacionin publikusht kështu që folën në kushte anonimiteti.
Sigal