Shiten vathët më të shtrenjtë në botë

574
Vathët me diamantë blu dhe rozë në formë dardhe, të quajtur Apollo dhe Artemis u shitën në ankand në mbrëmjen e fundit të Sotheby, për 57.4 milionë dollarë.

Ata u shitën veç e veç, por u blenë nga i njëjti blerës, vathi blu Apollo 14.54 karat dhe kushtoi 42 milionë dollarë, kurse rozi Artemis 16 karat dhe kushtoi 15 milionë dollarë.
Sigal