Rihanna dhuron 5 milionë dollarë për të luftuar Koronavirusin

69

Rihanna ka dhuruar 5 milionë dollarë për të luftuar koronavirusin. Lajmin e ka dhënë fondacioni i drejtuar nga këngëtarja ‘Clara Lionel Fondation’, i cili ka njoftuar se shuma do të shkojë për marrjen e masave urgjente për të përballuar Covid-19 në Shtetet e Bashkuara dhe në vende të tjera të botës.

Sipas medieve ndërkombëtare, paratë do të shkojnë për mencat e ushqimit, testimin, trajnimin e punonjësve të kujdesit shëndetësor, parandalimin e viruseve dhe shpërndarjen e furnizimeve kritike të frymëmarrjes.