Ramush Haradinaj për Gjykatën Speciale: UÇK-ja nuk ka bërë krime

495
Qeveria e ardhshme që Ramush Haradinaj pret ta formojë pas certifikimit të zgjedhjeve, pritet të përballet me arrestimet që do t’i bëjë Gjykata Speciale.
Haradinaj thotë se Gjykata Speciale është marrëveshje e definuar dhe nuk do të varet nga qeveria e vendit, por pa marrë parasysh se kush do të merret nga kjo gjykatë, nuk do të komprometohet lufta e tyre.

Megjithatë Haradinaj në emisionin Komiteti, këshillon ata ndaj të cilëve do të ngrihen aktakuza që nuk duhet të shqetësohen sepse nuk ka asgjë që të fshehët e as diçka prej të cilës mund të fajësohen pjesëtarët e UÇK-së./zeri
Sigal