Qytetarët rusë protestë kundër pushtimit të Ukrainës, arrestohen nga policia

128
Sigal

rotestat e qytetarëve rusë kundër luftës në Ukrainë, nuk janë ndalur.

Gjithashtu demonstrata janë zhvilluar në mbarë botën përfshirë edhe vetë Rusinë.

Kujtojmë se kritiku më i ashpër i Vladimir Putin Alexesi Navalny më herët u ka bërë thirrje qytetarëve që të dalin kundër presidentit rus dhe të kundërshtojnë pushtimin e Ukrainës.

Ndërkohë forcat ruse kanë arrestuar disa protestues në sheshin Manezhnaya në qendër të Moskës.