Probleme ligjore me princeshën Spanjolle,bashkëshorti i saj përfundon në burg,ja shkaku..

482
Sigal

Gjykata në Palma de Majorka i dha sot bashkëshortit të princeshës spanjolle Kristina, Inaki Urdangarin, afat pesëditorë para se te fillojë vuajtjen e dënimit prej 5 vitesh.

Inaki Urdangarin, i cili jeton me princeshën spanjolle Kristina dhe katër fëmijët e tyre në Zvicër, u paraqit para gjykatës për t’u njoftuar se kur ai do të fillonte të vuante dënimin, trasnmeton Reuters.

Gjykata më e ulët e kishte gjetur princeshën Cristina, gruan e Urdangarin dhe motrën e mbretit, jo fajtorë për akuza penale, por e gjobiti rreth 312.000 dollarë për përfshirjen e saj në bizneset e bashkëshortit të saj. Sot, Gjykata e Lartë e uli atë shumë në gjysmë.