Plani Trump-Erdogan-Putin, për Kosovën, tronditë Serbinë dhe mediat serbe!

423
Presidenti i sapozgjedhur i SHBA-ve, Donald Trump dhe presidenti rus, Vladimir Putin, javën që vjen pritet të bisedojnë në telefon, ku Putin do ta urojë Trumpin për zgjedhjen e tij si president i SHBA-ve.
Pas kësaj bisede pritet të bëhet edhe një plan për takimin i cili pritet të mbahet së shpejti, Trump-Putin, i cili me gjasë do të ndodh në Evropë
Pas kësaj, kanë filluar të reagojnë edhe mediat e ndryshme.
Janë mediat serbe të cilat shkruajnë se presidenti turk, Recep Tayp Erdogan, do ti kërkojnë këtyre të dyve në takimin që do ta ketë në takimin e vendeve më të zhvilluara që Kosova mos të prekët si shtet i pavarur dhe do të kërkojë nga Rusia që ta njoh atë në mënyrë që SHBA dhe Turqia ta njohin Krimenë si të pavarur, dhe ky do të ishte konsesusi më i mirë që do të mund të ndodhte në favor të Kosovës, shkruajnë mediat serbe.
Sigal