Nis festa në Pejë, cili është kandidati që kryeson me më shumë se 60% të votave

108
Sigal

Është mbyllur pa incidente të mëdha procesi i votimit në Kosovë, ku qytetarët iu drejtuan sot kutive të votimit për të zgjedhur kryetarët e rinj dhe përbërjet e reja të asambleve komunale për 38 komunat e Kosovës. Ndërkohë rezultatet paraprake për zgjedhjet, kanë filluar të publikohen.

Deri më tani janë numëruar 78 kutitë e para në Pejë, dhe rezultati duket qartë në favor të Gazmend Muhaxherit. Kjo ka bërë që tani në Pejë të nisë festa e mbështetësve të tij.

Rezultati pas numërimit të 78 kutive: