Ndahet nga jeta pas një sëmundjeje të rëndë aktori i njohur!

73

Shuhet në moshën 78-vjeçare aktori i njohur Anthony James. Aktori amerikan humbi jetën pas betejës me kancerin vetëm dy ditë para ditëlindjes së 78-të.

Ylli ishte i njohur për rolin e tij në filmin “Unforgiven” gjatë vitit 1992. Anthony gëzoi një karrierë të gjatë në Hollyëood.

Ai gjithashtu pati role të shumta televizive, duke u shfaqur në: “Haëaii Five-O”, “Knight Rider” dhe “A-Team”.

Anthony u tërhoq nga aktrimi pas rolit të tij kryesor në filmin “Unforgiven”.