Ky është njëri nga terroristët e vrarë në Izmir (+18)

286

Pranë dyerve të
gjykatës turke, ka shpërthyer makina bombë, kjo e ndjekur nga një betejë me
armë mes policisë dhe dy terroristëve të dyshuar.

http://ads.lajmi.net/new/ads/www/delivery/lg.php?bannerid=120&campaignid=1&zoneid=78&loc=http%3A%2F%2Flajmi.net%2Fky-eshte-njeri-nga-terroristet-e-vrare-ne-izmir-fotovideo-pamje-te-renda%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F&cb=250e2f14b4

Një numër i madh i
ambulancave është dërguar në vendin e ngjarjes, ndërkaq 3 persona tjerë kanë
mbetur të plagosur, transmeton

Sipas të dhënave nga
korrespodenti Taylan Jildirim, një makinë ka shpërthyer në hyrje të gjykatës
turke.

Mediat turke kanë
publikuar edhe fotografinë e njërit nga të vrarët që besohet se është sulmues.