Kosova dhe Katari, marrveshje për transportin ajror

285
Kosova dhe Katari nga sot do të kenë marrëveshje për transportin ajror. Ministri i Infrastrukturës Lutfi Zharku ka thënë se me këtë ujdi rritet kredibiliteti i shtetit të Kosovës. Ky vendim u morr në mbledhjen e sotme të Qeverisë.