Kontrollet e FBI-së në shtëpinë e Trump, flet prokurori i Përgjithshëm: Unë personalisht e urdhërova këtë

60
Sigal

Prokurori i Përgjithshëm Merrick Garland tha se ai “aprovoi personalisht” vendimin për të kërkuar një urdhër për FBI-në për të kontrolluar shtëpinë e ish-presidentit Trump në Florida në Mar-a-Lago.

“Departamenti nuk e merr me lehtësi një vendim të tillë. Aty ku është e mundur, është praktikë standarde të kërkohen mjete më pak ndërhyrëse si një alternativë ndaj një kërkimi dhe të shtrihet ngushtë çdo kërkim që ndërmerret,” tha Garland.