Harta e koronavirusit/ Të vdekur, të infektuar dhe të shëruar, si është bilanci në të gjithë globin

365
Sigal

Koronavirusi ka shkaktuar deri më tani 2663 viktima, ndërsa janë prekur më shumë se 80 mijë persona të tjerë.

Megjithëse kjo sëmundje konsiderohet vdekjeprurëse, ka patur shumë nga ata që janë shëruar.

Sipas raportimeve të fundit, deri më tani në të gjithë botën kanë arritur përmirësime ndaj këtij virusi mbi 25 mijë persona.

Më poshtë po ju sjellim hartën e përditësuar me të prekur, të vdekur dhe të shëruar nga koronavirusi.