Gruevski largohet nga Maqedonia, fluturon drejt Stambollit

464
Mediat në Maqedoni shkruajnë se lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski, sot kur duhet të zgjidhet kreu i ri i Kuvendit, nuk është në Maqedoni, por ka udhëtuar drejt Truqisë.

Mediat shkruajnë se Gruevski është filmuar pas zbritjes në aeroportin “Ataturk”, afër Stambollit.

Përveç një personi nga protokolli dhe pjesëtarë të sigurimit nuk janë vërejtur anëtarë të tjerë të partisë apo të familjes.
Sigal