Gruevski bëhet i “gjallë”, kërkon azil në Hungari

338
Sigal

Para pak çastesh ish kryeministri Nikolla Gruevski ndaj të cilit është shpallur flet-arrest kombëtarë, përmes një postimi në profilin e tij zyrtar në facebook, shkroi se aktualisht qëndron në Budapest dhe se ka kërkuar azil nga autoritetet hungareze.

“Ditëve të fundit kam marrë numër të madhe të kërcënimeve për jetë. Unë jam në Budapest dhe kam kërkuar azil politik nga autoritete Hungareze. Gjithmonë do t’i jem besnik kauzës për Maqedoninë, asnjëherë nuk do të heq dorë”.