Gjashtë të vdekur në aksidentin e Bullgarisë janë nga rajoni i Tetovës

109
Sigal

Siç raporton gazetari i Alsatit nga Tetova, Bashkim Sulejmani, numri i viktimave nga rajoni i Tetovës është rritur në gjashtë.

Fillimisht ishin raportuar 5 viktima nga ky rajon.

Katër viktima janë nga qyteti i Tetovës dhe 2 viktima të tjera nga fshati Pirok.