Ekuadori tronditet nga dy tërmete të fuqishme

533
Menjëherë pas tërmetit që ndodhi në Japoni i cili u regjistrua të jetë i shkallës 5.0, dy tërmete të fuqishme kanë goditur edhe Ekuadorin. Njëri nga tërmetet u regjistrua të jetë i shkallës 5.9, ndërsa tërmeti i dytë që tronditi Ekuadorin u regjistrua në shkallën 6.4. Mijëra persona u larguan nga shtëpitë e tyre, pasi goditjet e tilla të tërmeteve në Ekuador gjithmonë kanë shkaktuar numër të madh të viktimave dhe shkatërrime masive të shtëpive.
Sigal