Donald Trump zgjedh zëvendësin e Grupit Presidencial të Tranzicionit

368
Sigal

Donald Trump ofron si zëvëndës të Grupit Presidental të Tranzicionit , Senatorin Robert Dole për mbështetjen që i ka dhënë atij gjatë fushatës.
Sot, zëdhënsi i Donald Trump, Sean Spicer njoftoi se ish-Senatori republican nga shteti Kansas, Robert Dole është emëruar zëvëndës kryetar i grupit presidencial të tranzicionit, 11-ditë para inaugurimit të Donald Trump si president i Shteteve të Bashkuara. Sean Spicer, duke njoftuar këtë emërim, shtoi se Senatori Dole ishte një mbështetës i vendosur i presidentit të zgjedhur Trump dhe se ne jemi të nderuar që ai po i bashkohet grupit tone, në këtë kapacitet si zëvëndës i Grupit Presdienial të Tranzicionit nga administrate Obama në administratën Trump. Robert Dole është një veteran i politikës së Washingtonit dhe është treguar mik i shqiptarëve në momentet më të vështira, siç ishte rasti i Kosovës.