Dhelpra varet në koshin e mbeturinave

427
Sigal

Persona të paidentifikuar kanë varur në koshin e mbeturinave një dhelpër.

Incidenti ka ndodhur në një rrugë në ishullin Evia në Greqi.

Kafsha e ngordhur u gjet nga banorë të zonës, të cilët nuk mund të besonin këtë sjellje ç’njerëzore.

Ata e liruan dhelprën e pafat nga teli me të cilin ishte varur dhe e groposën në një fushë ngjitur.