Dënohet 36-vjeçari shqiptar, terrorizoi Italinë me “Audin e Verdhë”

489
Shqiptari që u arrestua në dhjetor të vitit të kaluar pasi duke udhëtuar me një ‘Audi’ të verdhë terrorizoi Italinë, është dënuar me 2 vjet e 6 muaj burg.
36-vjeçari, Vasil Rama, vodhi ‘Audin’ dhe terrorizoi Italinë, ndërsa arriti që t’i shpëtoi edhe policisë. 
Ndërsa, ai u arrestua vetëm një vit më vonë nga policia. Ai u arrestua në Greqi, ku ishte i fshehur pasi ishe shpallur në kërkim.
Sigal