Covid-19 / Italia numëron 824 viktima në 24 orët e fundit

64

Koronavirusi vazhdon të shkaktojë viktima dhe infektime të mëdha në Itali.

Në 24 orët e fundit kanë rezultuar pozitiv me Covid 24.099 persona, kundrejt 200 000 tamponëve të bërë.

Të premten janë regjistruar edhe 814 viktima nga virusi vdekjeprurës. Situata vazhdon të mbetet kritike edhe në spitale.