Californi, avioni bie në autostradë, shpëton mrekullisht piloti

546
Sigal

Ky avion përdorej shpesh për sfilata, evente të dedikuara veteranëve, por këtë herë North American SNJ-5Texas, që ishte nisur nga aeroporti i Van Nuys, në Los Angeles (Californi), ka pësuar defekt në motor, duke detyruar pilotin Robert Sandberg të bëjë ulje emergjente të autostradën 101.

I gjithë trafiku është bllokuar dhe shumë frikë për makinat në rrugë, por fatmirësisht mjeti nuk është përplasur me asnjë mjet tjetër dhe vetë piloti ka arritur të shpëtojë përpara se avioni të përfshihej nga flakët.

foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri