Asteroidi ‘vdekjeprurës’ i afrohet Tokës, mbrëmjen e…

360
Një asterorid i cilësuar i rrezikshëm pritet që mbrëmjen e 4 shkurtit t’i afrohet planetit tonë.
Trupi qiellor ka një diametër rreth 500-1200 metra dhe do t’i afrohet shumë Tokës, 4.2 milionë kilometra.
Dhe ky fenomen do të jetë i dukshëm për disa ditë.
NASA shpjegon se kalimi i tij do të mund të shihet edhe online por edhe me syze që përdorni për të parë një eklips.
Sigal