Angela Merkel e thjeshtë, me këmbë në tokë dhe bën jetë fare modeste

87
Sigal

Angela Merkel ka mbetur e thjeshtë, me këmbë në tokë dhe bën jetë fare modeste.
Një fotoreporter që e takoi së fundmi, i tha: “Më kujtohet që ju kam bërë foto me të njëjtat veshje edhe ca vite përpara”.
Ajo iu përgjigj: “Puna ime është t’i shërbej popullit, unë s’jam modele!” Antipod i modelit spiropalist të Rilindjes Made in Albanistan!