Rivendosja e madhe dhe formimi i njeriut të ri / Çfarë do të ndodhë me botën kur bllokimet të përfundojnë?

471
Sigal

Shqipëroi : Ledi Daci

Sot, më shumë se kurrë, ne ‘të mbijetuarit’ duhet të gjejmë Veten tonë Hyjnore dhe të përgatitemi për atë që do të ndodhë pasi të mbarojnë bllokimet në të gjithë botën, sepse atëherë fillon turbullira e vërtetë. Nëse nuk e gjejmë Veten tonë Hyjnore, asnjë njeri i ardhshëm nuk do ta gjejë më.

Pas krizës së virusit që ka shkatërruar jetën dhe bizneset dhe ka zhveshur nga të drejtat popujt, ne do të fillojmë të shohim teknologji të plota si Inteligjenca Artificiale, 5G, Blockchain dhe robotikë në një botë ku gjurmimi dhe monitorimi, pasaportat e imunitetit dhe teknologjitë e mbikëqyrjes bio-elektronike do të jenë të përhapura dhe ‘normale’. Ky do të jetë fundi i civilizimit njerëzor siç e kemi njohur ne.

Lëvizësi dhe lëkundësi kryesor pas shoqërisë së re të mbikëqyrjes totale është Forumi Ekonomik Botëror, i cili e ka ri-quajtur atë Rivendosja e Madhe.

Teksa ishte planifikuar prej kohësh, ishte në vitin 2017 që anëtarët e këtij grupi të politikanëve, akademikëve dhe teknokratëve të pazgjedhur shpallën dëshirën e tyre për të kontrolluar butonat në arenën botërore edhe për të detyruar qytetarin e botës për të dorëzuar me dëshirë liritë e tij ndaj një qeverie globale. Ju mund të mos keni dëgjuar për themeluesin e saj, Dr. Klaus Schwab, por ju njihni avokatët e tij të tillë si Al Gore, John Kerry, Princi Charles, Bono dhe më shumë.

Për fillestarët, klubi i këtyre miliarderëve synon të zbutë bishën e egër të kapitalizmit për të mposhtur ndryshimet klimatike. Në 2019 ata shpallën se kishim më pak se 12 vjet kohë për ta bërë këtë.

Nëse doni të dini se çfarë po kërkojnë ata vërtet shikoni 45 sekondat e para të videos / manifestit / paralajmërimit të tyre në vitin 2020, “Cili është Revolucioni i Katërt Industrial?”

Siç është thënë qartë në këtë video, qëllimi i tyre aktual është të promovojnë shfaqjen e një Supernjeriu teknologjik që është shkrirë me Inteligjencën Artificiale dhe një botë në të cilën ne nuk mund të bëjmë dallimin midis asaj që është reale dhe asaj që është digjitale.

“Ideja që njerëzit të jenë një lloj koncepti natyror do të ndryshojë me të vërtetë. Trupat tanë do të jenë të teknologjisë së lartë, sa nuk do të jemi në gjendje të bëjmë dallimin midis asaj që është natyrale dhe asaj artificiale ”.

Kjo deklaratë duhet ta tronditë shpirtin tuaj.

Forumi Ekonomik Botëror synon t’ju largojë nga të menduarit se jeni një lloj qenie biologjike sovrane dhe të besoni se ajo që vlen më shumë është diçka që quhet “identiteti juaj digjital” dhe si ju përshtateni në një ekosistem artificial të quajtur Interneti i Trupave (IoB) në të cilin çdo gjë që mendoni se mendoni, lëvizni dhe sjelljet që kryeni, publike dhe private, regjistrohen.

Ky ekosistem ekziston kryesisht në sferën digjitale. Është mbivendosur mbi botën tonë natyrore.

Ajo që ka të bëjë ky Internet i Trupave me dashurinë për Nënën Tokë është përtej meje. A nuk duhet të përqafojmë botën natyrore, në vend që të vendosim mbi të një shtresë të re artificiale?

Është e qartë, se qëllimi i vërtetë i Forumit Ekonomik Botëror është të krijojë një klasë të re njerëzore artificiale që ekziston në internet me anëtarët e saj që plasin kamxhikun ndërsa na dërgojnë ne njerëzit biologjikë të klasës së vjetër në këtë ekosferë.

Një mënyrë që ata planifikojnë për të siguruar epërsinë e tyre është duke bashkuar ose përzierë veten me Inteligjencën Artificiale, inteligjenca e huaj e heshtur që qëndron prapa skenave të këtij pushtimi dhe duke u shndërruar në njerëz super post ose trans-human. Ata do të shquhen për jetëgjatësinë e qindra viteve dhe IQ të matura në qindra ose mijëra. Ata do të jenë zotër të universit.

Ata që bashkohen do të jenë një klasë jashtëzakonisht superiore, e sipërme e njerëzve me teknologji të lartë që tejkalojnë shumë inteligjencën dhe aftësitë e njerëzve të vjetër organikë të klasës së ulët.

Në bisedat e Forumit Ekonomik Botëror mungon çdo përmendje e njerëzve si qenie shpirtërore.

Kjo sepse, si shumica e transhumanistëve, ideologjia e FEB drejtohet nga besimi se njerëzit janë krijesa pa shpirt por vetëm informacion. Ne jemi thjesht materie. Dhe, i/e dashur, ju me të vërtetë nuk keni rëndësi për ta.

Mos e merrni fjalën time për të mirëqenë.

Këtu është intelektuali Yuval Harari duke folur në FEB ‘Si të mbijetojmë seancën e shekullit 21’:

“Ne njerëzit duhet të mësohemi me idenë se nuk jemi më shpirtra misteriozë – tani jemi kafshë të manipulueshme. Kjo është ajo që ne jemi “.

Kafshë të manipulueshme që jetojnë në një botë artificiale?

Çfarë do të thotë kjo ??

Kemi kaluar një pandemi globale për këtë?

Në janar 2021, FEB do të zbulojë më shumë nga planet e tyre pa Zot, për shtetin e tyre global, autoritar ose Rivendosjen e Madhe, siç e quajnë ata.

Qëllimi i tyre publik është të lëvizin ekonominë botërore drejt “një të ardhmeje më të drejtë, të qëndrueshme dhe elastike”, duke rivendosur ekonominë kapitaliste të globit në atë që përparon parimet eko-socialiste dhe i kthen njerëzit në cyborg (gjysëm robotë) për të shpëtuar planetin.

Në termat e FEB, ‘elastik’ do të thotë i manipulueshëm dhe i kontrollueshëm. ‘Jeshile’ do të thotë teknologji inteligjente e drejtuar nga 5G. Pas disa cikleve në këtë ngatërresë të madhe ne do të rikthehemi në formë, ose më mirë në formën që ata dëshirojnë të jemi.

 

Ndërto Sërish Më mirë (Build back better)

 

“Ndërto, sërish më mirë” është fraza e përdorur nga FEB për shpresën e tyre për çmontimin e kapitalizmit dhe shndërrimin tonë në njerëz-robotë ose qenie digjitale të stilit të Revolucionit të katërt Industrial.

Princi Charles, i cili tani është zyrtarisht tundësi i bishtit zyrtar të FEB, deklaroi në anglishten e Mbretëreshës se pandemia globale u ka siguruar atyre një mundësi që vjen një herë në një mijëvjeçar për të zbatuar planet dhe ideologjinë e tyre të padëshiruar.

‘Build Back Better’ është plani për atë që ndodh pasi të mbarojë bllokimi global.

Slogani u shfaq për herë të parë në 22 Prill, 2020 në një njoftim për shtyp të OKB, duke shënuar “Ditën Ndërkombëtare të Nënës Tokë” – një festë e re fallco e krijuar nga OKB në 2009.

Është miratuar nga Boris Johnson, fushata presidenciale e Joe Biden, programi i OKB-së për Ndihmën e Katastrofave, programi i kujdesit të qëndrueshëm të shëndetit mendor të OBSH-së pas emergjencave dhe nga mbi 350 organizata. Është një përpjekje globale. Ndërsa politikanët janë të përfshirë, nuk është politike. Në të vërtetë është shpirtërore.

Siç tha Dr. Anthony P. Mueller, profesori gjerman i ekonomisë:

“Ideologjia e Forumit Ekonomik Botëror nuk është as e majtë, as e djathtë, as progresive apo konservatore, gjithashtu nuk është fashiste apo komuniste, por e është thjesht teknokratike.

Si i tillë, ai përfshin shumë elementë të ideologjive të hershme kolektiviste. Ideja themelore e Rivendosjes së Madhe është i njëjti parim që drejtoi transformimet rrënjësore nga Revolucionet Franceze në ato Ruse dhe Kineze. Bllokimet e vitit 2020 ndoshta ofrojnë një pamje paraprake të mënyrës se si funksionon ky sistem. Kyçja funksionoi sikur të ishte orkestruar – dhe mbase ishte. ” Një gjë është e sigurt, gjërat nuk do të kthehen më siç ishin para 1 Marsit 2020. Unë jam dakort për avancimin e racës njerëzore, një njerëzim të ri ’dhe një shoqëri të drejtë. Sidoqoftë, nuk është e qartë për mua se si plani për të zëvendësuar demokracinë, lirinë dhe ato copëza drejtësie mbeten me një agjendë autoritare socialiste / komuniste dhe shoqëri me mbikëqyrje të drejtuar dhe zbatuar nga Inteligjenca Artificiale në mënyrë që të shpëtojë planetin është rruga përpara. Nëse do të më thoshit se kjo kishte të bënte vërtet me alienët zvarranikë të bërë nga drita që kërkonin të thithnin jetën nga ne dhe drejtimin e kësaj shfaqjeje do t’ju besoja më shumë. Ajo që është e qartë për mua është se gjatë katër viteve të mia të kaluara të studimit të Forumit Ekonomik Botëror dhe leximit të propozimeve dhe njoftimeve të tyre, është bërë gjithnjë e më e dukshme që këta ‘njerëz’ mendojnë se ne që nuk mendojmë tamam si ata jemi inferiorë. Truri i dëmtuar. Hapi tjetër është të krijojmë një klasë të përhershme të ne njerëzve inferiorë që nuk merren me programin e tyre.

Si do ta bëjnë këtë?

PASAPORTAT E LIRISË DHE IDENTITETET DIGJITALE

 

Kam marrë testin tim të parë Covid në nëntor. Zgjodha ta marr në mënyrë që të mund të punoja. Unë kam qenë i veshur me maskë në dyqane dhe hapësira të tjera publike që nga tallja ose bllokimi i marsit. Jo sepse jetoj me frikë, por sepse dua të jem pjesë e zgjidhjes jo e problemit. Unë e di që maska ​​e rrobave nuk bën absolutisht asgjë përveç se të bën të ndihesh i mbrojtur. Kjo do të thotë shumë për mua dhe për ju. Por, le të jemi të sinqertë. Maska ka të bëjë me politikën dhe kontrollin.

Në një udhëtim nëpër qendrën e testimit, unë ula maskën për të lënë një infermiere të vinte një shkop si një majë Q të gjatë në zgavrën time të hundës dhe të rrotullohej ose të fërkonte për disa sekonda. Ndihej e çuditshme, si një bletë disi u lëshua atje lart. Një javë më vonë bëra provën time të dytë (edhe për punë). Këtë herë ishte një shtupë faqe dhe fyt. Të dy testet ishin negative. Nëse gjithçka shkon siç duhet për fuqitë që jeni ju dhe unë së shpejti do të bëj diçka të tillë sa herë që dy herë në javë. Kjo do të pasohet nga një ose më shumë vaksina vjetore në krahun tuaj. Sipas CDC, kjo dozë do të ketë efekte anësore serioze duke përfshirë dhimbje të forta trupi, dhimbje koke, ethe të lartë dhe simptoma të tjera. Në thelb, ju do të merrni simptomat e Covid nga vaksina. Pastaj, do të duhet të ktheheni për dozën e dytë. Mjekët thonë se CDC duhet t’i paralajmërojë njerëzit për këto efekte anësore. Përtej luginës vijnë kalimet e udhëtimit. Ne do të zgjedhim ta bëjmë këtë jo vetëm për të punuar, por për të lëvizur në shoqëri. Hapi tjetër është detyrimi i këtyre testeve dhe vaksinave opsionale. Ne e dimë që personat e moshuar me kushte themelore janë më të prekshmit ndaj virusit që ndryshon. Sipas CDC prej 231,197 vdekjeve amerikane që përfshijnë c-19 deri më 23 nëntor 2020, 212,000 ishin mbi 55 vjeç me shumicën dërrmuese mbi 75. 1,769 ishin mosha 25-34, 418 ishin mosha 15-24, 40 ishin 5-14, 16 ishin 1-4, 27 ishin nën 1 vit. Bazuar në këto numra mund të mendohet se vetëm të moshuarit, të themi të moshës 72 vjeç e lart, duhet të konsiderohen me rrezik të lartë të mjaftueshëm për t’u detyruar për vaksinim (nëse ka).

Por, nuk duket se ky është plani. Shtatëdhjetë përqind prej nesh do të kërkohet të marrin vaksinën për të arritur imunitetin e tufës. Kjo është arsyeja pse do të ketë ‘presion’ të pamasë mbi të gjithë ne që të vaksinohemi dhe më pas rivaksinohemi çdo vit për pjesën tjetër të jetës sonë.

Kjo nuk ka kuptim nëse nuk ka një farë hileje. Hilja është një emër. Do të thotë mashtrim tinzar, tradhëti, falsifikim dhe punë të mbrapshta që synojnë të dëmtojnë, lëndojnë dhe / ose shkatërrojnë marrësin e synuar.

A është qesharake shumë e fortë për një fjalë?

Për shembull, një plan në Britani do të ofrojë mundësinë për të gjithë Britanikët që të fitojnë “leje për liri” duke u testuar negativisht rregullisht dhe vaksinuar. Ata që kalojnë do t’u jepet një letër, kartë, dokument ose aplikacion që ata mund t’u tregojnë njerëzve ndërsa lëvizin.

Telegrafi raportoi se nëse dikush pyet pse ata nuk mbajnë maskë ata mund të nxjerrin dokumentet e tyre.

Lajmet për planin, i cili është vetëm në fazën e diskutimit, vijnë në sugjerime nga personat e brendshëm të Qeverisë së MB që atyre që kanë pasur vaksinën C-19 mund t’u lëshohen dokumente që u japin atyre hyrje në ngjarje të mëdha sportive.

 

Çfarë?

Pa  test? Pa helm / kurë? S’ka Jetë.

Këto dokumente do të përfshihen në diçka që quhet identiteti juaj digjital.

Ideja prapa identiteteve digjitale është mjaft e thjeshtë, vëren Tim Hinchliffe. Të gjitha të dhënat e mbledhura nga çdo ndërveprim në internet që ju bëni me sektorin privat dhe publik shkojnë në formimin e identitetit tuaj digjital.

Këto të dhëna mund të përfshijnë tuajat personale:

Historiku i kërkimit

Ndërveprimet në mediat sociale

Profile në internet

Vendndodhja e pajisjes

Të dhënat mjekësore

Librat kryesorë financiarë

Dokumente ligjore

Dhe më shumë

Një shembull i preferuar i këtij mashtrimi është kjo reklamë eksperiane. Ajo tregon qartë dhe me humor se si ju shohin bankierët. Ju mendoni se jeni një qenie biologjike. Ata mendojnë për ju si një qenie digjitale.

Duke lidhur çdo ndërveprim tuaj online / offline, FEB parashikon që identiteti juaj digjital të lidhet me:

Çdo klikim, koment dhe shpërndarje që bëni në mediat sociale

Çdo transaksion financiar që regjistroni

Vendndodhja juaj dhe vendi ku udhëtoni

Çfarë bleni dhe shisni

Të dhënat tuaja personale shëndetësore dhe të dhënat mjekësore

Faqet e internetit që vizitoni

Pjesëmarrja juaj në funksionet qytetare (d.m.th. votimi, taksat, përfitimet, etj.)

Sa energji konsumoni

Sa shpesh e lani tualetin.

Dhe më shumë

Kështu, identiteti juaj digjital bëhet një llogari e sjelljes suaj shoqërore, e cila mund të policohet.

“Ky identitet digjital përcakton se cilat produkte, shërbime dhe informacione mund të përdorim – ose, anasjelltas, çfarë është e mbyllur për ne” – raporti i FEB.

Ajo që ata po krijojnë është një sistem klasor ku njerëzve u jepet akses në informacionin e privilegjuar, produktet dhe / ose shërbimet bazuar në të dhënat e regjistruara në identitetet e tyre digjitale. Gjithçka regjistrohet.

“Dhe pashë të vdekurit, të mëdhenj dhe të vegjël, që qëndronin përpara fronit dhe librat u hapën. Gjithashtu u hap një libër tjetër, libri i jetës. Dhe të vdekurit gjykoheshin sipas punëve të tyre, ashtu siç janë regjistruar në libra. Oh prit, më fal, ky është Zbulesa 20: 12-14, teksti i Ditës së Gjykimit.”

Ky është fillimi i një plani digjital skllavërimi. Jo vetëm që gjithçka që bëjmë do të regjistrohet, por edhe do të gjykohemi… vazhdimisht.

Do të doja të mund të thosha se ishin alienët zvarranikë të bërë nga drita që kërkonin ta bënin këtë. Në atë mënyrë ne të gjithë mund të bashkohemi si njerëz për ta luftuar atë. Sidoqoftë, ajo po vjen nga Pallati Buckingham dhe Shtëpia e Bardhë në janar 2021.

Në të vërtetë është një sulm mbi shpirtin.

Në planin e FEB ‘identiteti’ juaj është ai që jeni dhe të gjithë ju jeni klikimet që ata monitorojnë.

“Ajo që do të çojë Revolucioni e Katërt Industrial është një shkrirje e identitetit tonë fizik, digjital dhe biologjik” – Klaus Schwab, Forumi Ekonomik Botëror.

Ajo për të cilën do të shkriheni është një kafshë biologjike që FEB e quan Interneti i Trupave (IoB).

IoB është një ekosistem i përbërë nga “një numër i pashembullt i sensorëve të bashkangjitur, të implantuar brenda, ose të gëlltitur në trupat njerëzorë për të monitoruar, analizuar dhe madje modifikuar trupat dhe sjelljen njerëzore”, sipas konferencës së FEB për 2020 në IoB.

Çfarë do të thotë kjo është se ‘Ju’ jeni thjesht një trup në IoB. Në një kuptim metafizik, binjaku juaj digjital është një formë e qenies së ringjallur që do të mbijetojë më shumë se mishi dhe trupi juaj i gjakut.

Mirësevini kafshë të manipulueshme, në Rivendosjen e Madhe (ose Ringjalljen Digjitale).

A na e tha këtë kandidati Joe Biden ndërsa bëri fushatë nën logon Build Back Better?

A e shpjegoi plotësisht CNN këtë?

Qëllimi im është t’ju ndihmoj të kuptoni se çfarë është dhe t’ju ndihmojë të bëheni gati për atë që do të vijë.

 

Duke menduar se kjo tingëllon si Koreja Veriore autoritare, Berlini Lindor gjatë Luftës së Ftohtë, ose më keq, disa do të zgjedhin të “qëndrojnë të lirë” duke refuzuar mandatet për t’u testuar dhe do të jetojnë “në pyll”.

Në atë moment ata do të bashkohen me atë që është qartë e reja nën klasë.

Të jeni të sigurt, një formë identifikimi për këtë nën klasë sigurisht që do të detyrohet. Kjo do t’i njoftojë njerëzit e lirë të vaksinuar se njerëzit “jo të lirë” ose “të egër” janë përreth.

Ndoshta habitate të veçanta për këta njerëz të egër (të quajtur kampe) do të krijohen gjithashtu për ata që nuk dëshirojnë të fitojnë lejen e tyre të lirisë.

Nëse mendoni se kjo është e pamundur ose që njerëzit nuk do të qëndrojnë për këtë, thjesht ‘aksidentalisht’ qëndroni shumë afër dikujt në linjën e dyqaneve ushqimore ose një ashensori dhe shikoni se çfarë ndodh. Në gjashtë muajt e kaluar ne jemi rivendosur për të besuar se të gjithë njerëzit janë të rrezikshëm… nëse, sigurisht, nuk mund të prodhojmë dokumenta që vërtetojnë të kundërtën.

Thjesht, saktësisht, si mendoni se do të trajtohet personi jo i lirë?

 

Në artikullin e rradhës do të lexoni :

Ylli i verdhë : Paralelet mes hebrejve në kohën e Hitlerit dhe aktivistëve kundra vaksinave në ditët e sotme