Zonat ku do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë

50
Sigal

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka bërë me dije se ditën e nesërme, për shkak të punimeve në rrjet, do të ketë ndërprerje të energjisë në disa fshatra në Tiranë.

Në një njoftim për mediat bëhet me dije se ndërprerja e energjisë do të jetë në Rinas, Cerek, Bruk, Prezë dhe zona e Shark.

Këto zona do të ketë mungesë energjie gjatë intervalit kohor 09:30-13:30, pasi do të kryhen punime në disa fidera të NST Vorë dhe NST Valias.