Zjarri djeg siperfaqe të mëdha me pisha në Kruje

528
Flakët kanë përfshirë një sipërfaqe prej 500 metrash larg në afërsi të gurores në fshatin Krastë të Krujës.
Sipas policisë flakët kanë përfshirë një sipërfaqe me pisha.
Mjetet zjarrëfikëse për shkak të terrenit të veshtirë malor dhe kushteve atmosferike po hasin vështirësi në fikjen e zjarrit.
Sigal