Votimet monopartiake/ Urdhëri: Kush nuk ka gishtin e lyer me bojë, të largohet!

452
Sigal

Sot në të gjitha ministritë, institucionet, ndërmarrjet e tjera shtetërore, të cilat administrohen dhe varen nga qeveria, përfshirë edhe bashkitë e PS-së para 30 qershorit, ka filluar kontrolli se kush ka votuar apo jo, dje në 30 qershor.

Kontrolli përfshin të gjithë pa përjashtim. Kush nuk ka gishtin tregues të lyer me bojën e qendrës së votimit, do përjashtohet nga puna në shtet.

Gjithashtu po kontrollohen krejt policia e shtetit.