‘Vjosa Osmani dha një leksion qytetarie për çdo grua që është, apo do të bëhet pjesë e parlamentit’

263
Gazetarja Elona Caslli ka reaguar me anë të një postimi në rrjetin social facebook në lidhje me vizitën e Vjosa Osmanit dje në Tiranë, ku pohon se presidentja e Kosovës dha një leksion qytetarie dhe një leksion për çdo grua që është, apo do të bëhet pjesë e parlamentit në Shqipëri.
Ja postimi i plotë :
Nëse doni të bëni dallimin mes një “” të Dalldisure të Rilindjes” dhe një gruaje të përmbajtur dhe me dinjitet, mjafton të dëgjoni fjalimin e Vjosa Osmanit sot në parlament.
Ajo foltore kish shumë kohë që nuk përfaqësohej nga fjala e thënë me urti.
Osmani sot ka dhënë një leksion qytetarie dhe një leksion për çdo grua që është, apo do të bëhet pjesë e parlamentit në Shqipëri.
Post Scriptum- Një grua me dinjitet përfaqëson denjësisht vendin e saj.
Elona Caslli
Sigal