Virusi kinez/Konfirmohet viktima e parë në Europë

120

Është konfirmuar viktima e parë në Europë si pasojë e koronavirusit. Bëhet fjalë për një 80-vjeçare kineze në Francë e cila ishte nga provinca e Hubei pranë Wuhan. Këtë e bën të ditur ministri i jashtëm francez, Agnès Buzyn. Ajo mbërriti në Francë në 16 janar dhe u vendos në karantinë në datën 25 janar.