VIDEO/ “Nuk të duam, je gylenist dhe terrorist”! Besimtarët tentojnë të përzënë myftinë e Tiranës në xhaminë Dine Hoxha

18
Sigal

Tensione brenda xhamisë Dine Hoxha në Rrugën e Kajavës.

Besimtarët kanë ofenduar myftiun e Tiranës Laurent Lulin dhe kanë tentuar ta përzënë.

Sikurse duket në pamje, përplasja ka qenë e ashpër, ndërsa një lumë ofendimesh kanë vëshuar drejt myftiut

Gylenist, terrorist, nuk je myfti, je pushtues i pozicionit të myftiut, nuk të duam, je gylenist”-ishin shprehjet fyese ndaj myftiut të Tiranës.