Vëmendja tek “Bujqësia në pikjatë” dhe kanabisi, ora 20.30 ‘Aktualitet’ në Fax News

125
Gazetari i mirënjohur Bejdo Malo ka bërë me dije për publikun diskutimin në lidhje me një çështje tepër të ndjeshme dhe shqetësuese, siç është bujqësia.
“Aktualitet i datës 26 janar 2022, në orën 20.30 në televizionin fax news, me temë Bujqësia në pikjatë, kanabisi gati për mbjellje….me të ftuar Profesor Gjok Vuksani, Profesor Lush Susaj, Ëngjell Musai Analist, Gjin Marku fermer”, shprehet Malo.
Sigal