Turizmi, Tanja Fajon: Strategjia e përbashkët e Ballkanin Perendimor, potencial zhvillimi

495
Deputetja e Parlamentit Evropian, Tanja Fajon, ka deklaruar se mbështet idenë ndërkufitare për turizmin Shqipëri-Kosovë-Bosnje Hercegovinë-Serbi-Mali Zi, pasi kanë një potencial për zhvillimin e Ballkanit Perendimor.
Eurodeputetja Tanja Fajon shkruan sot paradite në postimin e saj në Facebook se “Unë e mbështes idenë e një strategjie të përbashkët ndërkufitare për turizmin që ne po flasim në mbledhjen e grupit të punës të organizuar nga Agjencia për Zhvillim Maribor. E bukur, natyra e paprishur dhe turizmi në vendet e rajonit – paraqesin një potencial të madh për zhvillim në vendet e Ballkanit”.
Sigal