Tregtarët sërish në protestë para bashkisë

561
Tregtarë dhe pronarë të bizneseve të vogla kanë vijuar sërish sot protestën para bashkisë kundër taksave të reja parashikuar në paketën fiskale qe u miratua në mbledhjen e fundit të Këshillit Bashkiak. Ata thonë se taksat janë 10 fishuar dhe i kërkojnë kryetarit të bashkisë të tërheqë vendimin. “Gënjen kur thotë se nuk ka rritur taksat. Tërhiqe vendimi dëgjo popullin ose largohu” ka qenë një ndër deklaratat e tregtarëve protestues
Sigal