Transferimet e Prokurorëve në Tiranë e rrethe, Nishani dekreton lëvizjet

537
Me propozim të kryeprokurorit Adriatk Llalla, kreu i Shtetit, Bujar Nishani ka dekretuar transferimin e 8 prokurorëve në rrethe dhe kryeqytet.
Më konkretisht Presidenti ka dekretuar transferimin e prokurorit Elion Mustafaj në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Vlorë

– transferimin e prokurorit Shkëlqim Kokona në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Pogradec
– transferimin e prokurorit Shkëlqim Hajdari në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Shkodër
– transferimin e prokurorit Petrit Çano në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Krujë
– transferimin e prokurorit Florian Bonjaku në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Krujë
– transferimin e prokurorit Granit Shahu në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Shkodër
– transferimin e prokurorit Kudusi Shahu në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë
– transferimin e prokurorit Anton Martini në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Shkodër
Sigal