Sigal

Solidarizohemi me fqinjët tanë grek në këto ditë të vështira të humbjes së dhjetëra jetëve dhe qindra të plagosurve nga kjo katastrofë.

Janë momente që kanë nevojë për forcë dhe mbështetje.

Jemi pranë jush, duke u lutur në çdo moment, që zoti t’ju lehtësojë dhimbjen dhe të shpëtojë jetët e të gjithë të lënduarve nga kjo tragjedi!