Sigal

Lekundjet e fuqishme të tremetit kanë sjellë panik ne Tirane, njerzit kane dale ne rruge dhe kane braktisur godinat e banimet dhe zyrat. Ndërkhë në katet funditv të pallateve ka patur rrezim të orendive.

Lëkundje të forta tërmeti kanë dridhur kryeqytetin  rreth orës 11 të paradites. Lëkundjet mësohet se janë ndjerë dhe në Vlorë.