Studentët në protestë: Duam sezone, nuk negociojmë. Nuk i trembemi presionit

377
Studentët e Fakultetit të Shkencave Mjekësore kanë bojkotuar mësimin ditën e sotme dhe kanë bllokuar hyrjen e fakultetit, pasi sipas dekanatit është hequr sezoni para diplomimit.
Studentët shprehen të irrituar për mungesën e transparencës.
Ata thonë se i tremben presionit të pedagogëve dhe senatit.