Spitali i Fierit, dhuratë apo investim privat? (FOTO)

64
Personi në foto është shoqëruesi i Edi Ramës në Fier. Quhet Hüseyin Arslan dhe është Kryetari i Bordit Drejtues të Grupit YDA, grup që kryesisht është i fokusuar në sektorin e ndërtimeve,mjekësisë, energjitikes dhe bujqësisë. Sot personi në foto u prezantua si ndërtuesi i Spitalit të Fierit. Pra Spitali i Fierit do jetë totalisht investim privat dhe do jetë pronë e grupit YDA. Aty do të punësohen vetëm 20% e stafit nga Shqipëria. Ka kaq ditë Edi Rama që na flet për dhuratën e madhe të Turqisë për Shqipërinë. Po s’do jetë asgjë tjetër vetëm një investim privat që do i shërbej Edi Ramës për fushatën e 25 prillit
Imazhi mund të përmbajë: 1 person, text that says 'JOQ Hüseyin Arslan YDA YDA YDA YDA YDA YDA YDA'
Sigal