Sot protesta masive në Tiranë, qytetarët mblidhen në sheshin “Skënderbej”

164
Sigal

Qytetarët kanë nisur të grumbullohen në sheshin “Skënderbej” prej nga do të fillojë edhe marshimi drejt Kryeministrisë.

Kjo është dita e katërt e protestës për të kundërshtuar rritjen e cmimit të naftës dhe produkteve të tjera të shportës. Protesta do të ketë edhe në qytete të tjera të vendit.