Sot do të fillojë shpërndarja e shpërblimit për pensionistët

176
Sigal

Ditën e sotme do të nisë shpërndarja e shpërblimeve për fundvit për pensionistët.

Shpërndarja e këtij shpërblimi prej 5 mijë lekësh do të bëhet nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore në bashkëpunim me Postën Shqiptare dhe bankat duke filluar nga 21 dhjetori deri më datë 31 dhjetor.

Kreu i ISSH-së, Astrit Hado i cili ka dhënë detaje mbi procedura dhe se si do të bëhet shpërndarja e parave sipas kategorive.

Hodo bëri thirrje që ato që nuk kanë nevojë për bonusin tani, ta tërheqin atë në një periudhë të mëvonshme për të shmangur grumbullimet në kohë Covid-i.

Janë afro 677 mijë qytetarë që përfitojnë nga fondi për shpërblimi në fundvit.