Skandal/ Pensionisti vdes në rrugë, ambulanca nuk i erdhi në ndihmë

286

Një denoncim tronditës ka ardhur nga një qytetar i cili raporton se një pensionist ka vdekur në rrugë për shkak se nuk i është ofruar ndihma mjekësore.

Ngjarja ka ndodhur në Fier ndërkohë që denoncimi është bërë publik edhe nga ish-kryeministri Berisha.

‘Vdes në mes të qytetit pa asnjë ndihmë mjeksore!

Në narkoshtet nuk ka urgjencë për qytetarët!

Lexoni mesazhin dhe shikoni foton e qytetarit dixhital! sb

Jemi shokur Doktor.

Pensionisti në këtë gjendje ka qëndruar për gjysëm ore.

Ambulanca nuk u duk.

Personi në fjalë ndërroj jetë tek muri i Postës Fier.

Keqardhje!’