Shorti për KED, Meta: Transparent! I uroj suksese anëtarëve të sapozgjedhur në përmbushjen e detyrës siç e kërkon Kushtetuta

114
Sigal

Presidenti Ilir Meta nëpërmjet një statusi në ‘Facebook’ shprehet se shorti i zhvilluar ditën e sotme në Presidencë për zgjedhjen e anëtarëve të KED-së u mbajt në transparencë të plotë.

Meta gjithashtu uron anëtarët e zgjedhur në përmbushjen e detyrës ashtu siç Kushtetuta dhe ligji e kërkon.

“Me transparencë të plotë, në prani të përfaqësuesve të të gjitha institucioneve të përfshira në proces dhe me pjesëmarrjen e mediave të interesuara, që transmetuan live gjithçka, zhvilluam sot në Institucionin e Presidentit të Republikës procedurën e hedhjes së shortit për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, që do të funksionojë përgjatë vitit 2022. Ju uroj anëtarëve të sapozgjedhur të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, shumë suksese dhe përmbushjen e detyrës, me përgjegjësi dhe integritet të lartë, ashtu siç ligji dhe Kushtetuta sanksionon”, shkruan Meta.

263552876 445816413580266 7481547979229906995 N

264098230 445816296913611 8846903125186597522 N