Shoqata e Kretës, ndihma për të dëmtuarit nga tërmeti

556
Sigal

Shoqata e Kretës është solidarizuar në ndihmë të të prekurve nga tërmeti i 26 nëntorit.

Në këto ditë kritike për vendin tonë, grekët po ndihen më të afërt se kurrë me shqiptarët. Ata kanë organizuar fushata solidarizimi për mbledhjen e ndihmave dhe vlerave monetare për të prekurit nga tërmeti.

Emigrantë por edhe grekë kanë mbledhur mbi 20 ton ndihmë për të dëmtuarit.