Shkrihet sektori i Veprave Kundër Korrupsionit në Polici, Pastrimi i Parave kalon departament më vetë, emrat e drejtuesve

72
Sigal

Ndryshime në disa struktura të Policisë së Shtetit kanë ndodhur ditën e sotme. Kështu sektori i

Veprave Kundër Korrupsionit shkrihet nëpër rrethe dhe transferohet në Policinë e Shtetit. Në këtë sektor është emëruar Pëllumb Molla.

Sakaq, Pastrimi i Parave do të kthehet në sektor më vete, që do të drejtohet nga Agron Kurti.

Po ashtu ndryshime do të ketë edhe në sektorin e Analizës Financiare, e cila do të transferohet në Drejtorinë e Përgjithshme.