Rrezikonin të mbyteshin në det, shpëtohen dy turistë në Himarë

47
Sigal

Policia Kufitare ka shpëtuar dy shtetas te huaj një brazilian dhe nje gjerman ,në zonën e plazhit të Livadhit në Himarë.

Shtetasit rreth 30 vjeç kanë qenë me kanoe , ndërkohë qe deti me dallgë ka bërë që dy të huajt të rrezikoheshin seriozisht.

Është njoftuar policia kufitare e Vlorës e cila ka shkuar në ndihmë te tyrë duke i shpëtuar dhe i ka nxjerrë në breg shëndosh e mirë.