Rrafshohet nga fadormat Teatri Kombëtar (FOTO)

36

Tashmë duket se rrafshimi i godinës historike të Teatrit Kombëtar është drejt fundit, me gjithë sakrificës e dhunës që po durojnë artistët, qytetarët dhe aktivistët që kanë dalë në mbrojtje të saj.