Rindërtimi i Teatrit Kombëtar, dhjetëra qytetarë në Durrës firmosin peticionin e Aleancës

79

Dhjetëra qytetarë të Durrësit i janë bashkuar nismës së peticionit për rindërtimin e Teatrit Kombëtar aty ku ishte, ashtu siç ishte para shembjes.

Një grumbull njerëzish zënë radhën për të firmosur peticionin.

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit para peticionit mbajti një tubim sensibilizues në Durrës teksa do të vijohet dhe në qytete të tjera për të mbledhur firmat.